Skörda lagra laga – förhandsboka vår nya bok!

Skörd, lagra, laga

Vi har under det senaste året arbetat med vår tredje bok ”Skörda Lagra Laga” och nu kan vi äntligen presentera framsidan för er och möjligheten att förhandsboka den.

Här kommer vår stora julöverraskning och den bok många av er önskat av oss under flera år! Nu kan du boka signerade exemplar av Skörda, lagra, laga. Önskar du ge bort boken i julklapp kan vi maila dig ett kort/bild på framsidan av boken som du kan ge bort som ett kort på den stora dagen. Maila: theres@farbrorgron.se så löser hon det under helgen.

Skörda, lagra laga!

Mitt uppe i alla odlingsbestyr glömmer man nästan bort att det man sått och planterat ska skördas och tas om hand också. Hur gör man det på bästa sätt? I vår nya bok finns svaren på frågorna man ställer sig när man står där vid sitt dignande grönsaksland och känner sig osäker. För när är det egentligen dags att plocka, gräva upp och klippa av? Och vad gör man med allt som man med så mycket möda och kärlek har odlat fram? Vad kan man laga? Hur kan man lagra? Och hur syltar, saftar, syrar, torkar eller lägger man in? Förhandsbokade böcker dimper ner hos dig direkt när de kommer från tryckeriet under första kvartalet 2020. Vi kommer stå på lastkajen på lagret när de kommer för att så snabbt som möjligt signera dem.

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén / Farbror Grön


Fullständig länk: https://www.bokus.com/bok/B000352026/skorda-lagra-laga-bok-signerad-av-theres-lunden-och-johannes-watterback/


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *