Poddavsnitt om vårskörd

Två odlare emellan poddavsnitt 61

I vårt växthus är det frodigt och grönt. Det har gått bra för våra vintersådder i år och allt har kommit upp. I Sara odlingstunnel har hon kunnat övervintra en del plantor och för flera veckor sedan börjat plantera ut inomhussådda kålplantor. I veckans poddavsnitt pratar vi om våra vintersådder och vad vi kan skörda av just nu.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  

Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

____________________

Sponsring

I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Maila till johannes@farbrorgron.se.

 

Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *