Poddavsnitt om vackra minnen och annorlunda grödor

Podcast Två odlare emellan

Att ha en trädgård där man kan vara med familjen skapar minnen för livet. I skogsträdgården finns minnen från min barndom och på många bilder från den tiden kan jag se växter som min mamma planterat och som finns kvar än i dag. Dessa växter vårdar jag ömt. Jag är ganska nostalgisk av mig. Våra barn har fått egna dopträd som har blivit deras första avtryck i trädgården och med tiden har varje del av trädgården fått uppleva barnens lekar, olyckor och framsteg. Vi vill kunna minnas så mycket som möjligt och därför skriver vi ofta ner olika minnesvärda händelser. Många minnen bevaras också på bild. Det är verkligen härligt med minnen, både de man minns och nya vackra minnen man skapar.

I veckans poddavsnitt delar vi med oss av våra respektive familjers finaste minnen, de där minnena som vi ofta pratar om i våra familjer.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Johannes Wätterbäck

 


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *