Poddavsnitt om musik, lök, löv och våra älsklingsträdgårdar.

Johannes Wätterbäck gräver om Farbror Grön
Där jag hör hemma. I myllan!

Kan man älska flera odlingar samtidigt eller är man monogam när det gäller kärlek till trädgårdar?  Vilken dum fråga! Ja det håller jag med om. Trädgårdar är som ens barn, det finns alltid en ledig plats i ens hjärta för en ny odling. Men! Det är något särskilt med skogsträdgården för mig. Här har jag trampat marken sedan jag tog mina första stapplande steg och här odlar jag än idag. Här har jag byggt jordar, örtland, odlat primulor, testat pallkragar för första gången och här har jag gjort ofantligt många misstag.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  Lyssna på ett samtal om vad våra trädgårdar betyder för oss och hur man odlar bananschalottenlök. Avsnittet handlar också om vårt andra gemensamma intresse – musik.

Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *