Poddavsnitt 50 – våra älskade vintersådder

Sara och Johannes Två odlare emellan

Det är med en viss stolthet och även förvåning jag hajar till när jag inser att vi spelat in 50 poddavsnitt sedan det första avsnitten i januari 2017. Jag har aldrig talat så mycket med en annan odlare som med Sara och det är så härligt att det finns jättemycket mer att tala om. Det verkar inte ta slut, det verkar som vi utvecklas. Stort tack till alla er som ger oss feedback och ställer intressanta frågor och påståenden. Genom er förstår vi mer. I veckans avsnitt pratar vi om våra älskade vintersådder och den mycket tidiga spenaten.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.

Ni är varmt välkomna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt på våra bloggar och  på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *