Odla var du än är!

Nu kommer det många förfrågningar om föreläsningar, både för hösten 2018 och för våren 2019. Ju tidigare ni hör av er desto lättare är det att få till ett datum som passar. Under sommaren gör jag även föreläsningar uppe på takfarmen mitt i vår odling. Den 1 juli har vi även öppet hus på takfarmen (gratis) ”Tusen trädgårdar” och den 26 augusti har jag en allmän föreläsning på samma plats. Du köper dessa biljetter på visit Västerås

Olika teman

Jag har flera olika teman på föreläsningar och kombinerar och skräddarsyr gärna efter önskemål och förslag. Det kan vara allt från kvinnorna i mitt odlar liv i kombination med vintersådd eller att odla hela året och odla ätbara perenna växter. Det behöver inte alltid handla om ätbart heller . Jag har  parallellt med grönsaksodlandet även odlat och odlar en mängd olika lags blommor.  En av mina populäraste föreläsningar just nu är ”Odla var du än är” Här kommer ett smakprov.

Odla var du än är

Visst kan man odla egna grönsaker såväl i staden, i fönstren, på balkongen, odlingslotten eller i sommarstugan. Man behöver inte ens ha en stor trädgård för att kunna odla!

Efter att du träffat mig finns risken att din odlariver ökar och på köpet får du mängder med egna grödor. Jag tar med dig på en resa om att lyckas med ditt odlande oavsett om du odlar bland betong och asfalt eller vid en röd liten stuga med vita knutar.

Jag går igenom grunderna, tänjer på gränserna och tipsar om de mest odlingsvärda grönsakerna utifrån smakerna och avslöjar mina hemliga tips.

Fler förslag på föreläsningar
Odla för smak – Vad gör man med sin skörd
Kvinnorna i mitt odlarliv
Mina älskade blommor
Stadsodling – hur kommer man igång
Stadsodling – Att odla på tak
Stadsodling – Att praktisera hållbar utveckling
Stadsodling – Vad händer i en stad där människor börjar att odla
Odlandets grunder
Vad gör man med skörden
Odla med naturen
Workshops
Odla med barn och pedagoger
Odlandets grunder
Bygga köksträdgårdar
Bygga stadsodlingar
Vill du ha besök till din kommun, trädgårdsförening, skola, hyres- eller bostadsförening? Eller behöver en odlingskonsult under ett projekt?
Kontakta mig på:
johannes@farbrorgron.se
073-360 58 59
På vår facebooksida Farbror Grön kan man också skicka meddelande.

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *