Ny säsong för podden!

Sara Bäckmo och Johannes Wätterbäck i podcasten Två odlare emellan

Efter ett kortare sommaruppehåll är vi tillbaka med en ny säsong av vår podcast Två odlare emellan – Bäckmo och Wätterbäck. Hoppas att ni har längtat lika mycket som vi. Sara Bäckmo och jag har under hela våren samtalat med varandra om allehanda ämnen som rör vårt odlande och liv i stort. Verkligen roligt är det också att så många tycker om att lyssna på oss. Cirka 150 000 nedladdningar varje månad har podden.

Nu ska det bli roligt att åter få pratas vid och höra med Saras om hennes sommar och odlartankar.

Jag själv har hunnit med att besöka tre mycket inspirerande trädgårdar. Två av dem har jag återkommit till genom åren och en trädgård var jag i för första gången. Jag är nyfiken på vad Sara tog med sig för tankar efter sin utflykt till Mandelmanns trädgårdar, som hon var till för någon vecka sedan.

Vilka inspirerande trädgårdar har du besökt i sommar? Ge gärna något trevligt tips i kommentarsfältet nedan.


Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring

I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Denna vecka sponsras vi av Fredriksdals friluftsmuseum och botanisk trädgård och Hvilan utbildning.

Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *