Jag är för hes för podd idag, vi hörs längre fram

Den senaste veckan har jag legat nedbäddad i influensa, med hosta och mycket hes röst.  Något nytt avsnitt för denna vecka har därför inte kunnat spelas in. Så snart jag känner mig piggare och den vanliga rösten är tillbaka bandar vi in ett nytt avsnitt av Två odlare emellan – Bäckmo och Wätterbäck. Håll utkik!
Hälsningar
Johannes Wätterbäck

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

4 svar till ”Jag är för hes för podd idag, vi hörs längre fram”

 1. Krya på dig Johannes! Jag funderade på en sak när jag gick till förskolan med barnen och pulsade genom hav av eklöv. Förskolefröken sa att "det är synd att man inte kan använda dem till någonting". Då tänkte jag på er skogsodling. Nu vet jag inte om det växer mycket ek där, men jag tänker så länge man blandar med annat borde väl även eklöv vara till nytta?

  1. Profilbild för Farbror Grön
   Farbror Grön

   Hej Hanna, du anar rätt när du anar ugglor i mossan. Allt bryts ju så småningom ner och om man tänker på jord i stort, rent generellt så består den både av nedbrutet material och nedbrutet. Ekbladen kan vara kanonbra för att de ger volym och massa åt jorden. Blandar man dessutom ek med annat och kanske till och med kör över högarna med en gräsklippare så att löven finfördelas blir det ju ännu bättre. En annan sak som kan vara bra att veta. Man säger ju att eklöven gör jorden mer sur. Men modern forskning i Sverige har visat att odlar man ekologiskt får man ett bättre resultat om jorden man odlar i är mer sur än basisk. PH 5,5 – 6,5 var det mest ideala ph-värdet för broccoli. Lycka till

 2. Krya på dej Johannes!
  /Kitty

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *