I maj är du välkommen till Hedenlunda.

I maj är du välkommen till Hedenlunda.
Den 10 – 11 maj, Kristi Himmelsfärd (torsdag och fredag), finns möjlighet för dig som är odlingsintresserad att komma till Hedenlunda Slott mitt i hjärtat av Södermanland. Välkommen att inspireras av Johannes Wätterbäck och Theres Lundén  (Farbror Grön). Odling, inspiration fika, två luncher, en tre rätters middag, frukost, övernattning i enkel- eller dubbelrum, inträde till SPA och fullproppat med kunskap.
 
I det här inlägget ser anmälningsförfarandet annorlunda ut, då vi haft problem med det förra.
Innehåll
Odlingens fem faktorer
Serieodling av grönsaker
Tomatodling
 
Dag två
Under dag nummer två kommer vi gå på djupet när det gäller tomatodling. Du kommer att få lära dig om omplantering, sticklingsförökning  halshuggning av tomatplantor) och hur du ska sköta om tomatplantor under säsongen och undvika problem. Ett flertal tomatrecept utlovas och du kommer ha plantor med dig hem.
 
Pris : 3300 sek exl moms / 4125 sek inkl moms. Kursen bokas genom en anmälningsavgift på 1000kr. Resterande belopp för kursen betalas inom en månad från det att du betalt anmälningsavgiften. Det går också bra att betala hela beloppet på en gång.
Så här anmäler du
Sätt in anmälningsavgiften 1000 kr på bankgiro 149-5811 och skriv för- och efternamn på den som ska gå kursen. Maila samtidigt personens namn, adress, telefonnr och mail till johannes@farbrorgron.se. Skriv ”Hedenlunda” i ämnesraden och skriv i mailet vilka blommor och grönsaker du eller kursdeltagaren tycker bäst om.
Anmälan är bindande och anmälningsavgiften betalas inte tillbaka om avbokning sker. Resterande belopp betalas tillbaka om kursen avbokas 30 dagar innan kursstart eller vid uppvisande av läkarintyg.

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *