Ekologiska fröer på Nordiska Trädgårdar

Sedan en tid tillbaka samarbetar vi med enligt oss, ett av Sveriges intressantaste fröföretag, Runåbergs fröer. Under Nordiska trädgårdar, scandinaviens största trädgårdsmässa, finns de på plats i montern A12:20.

Inte nog med att Runåbergs påsar kanske är de allra vackraste i all sin enkelhet, att det är samma pris på alla påsar 30 kr styck i deras monter under Nordiska trädgårdar, att de är ekologiska eller att de har många av våra favoritsorter. De är något särskilt med kvalitén på dessa frön, de är liksom på en högre nivå.

Under Nordiska trädgårdar kan ni träffa människorna bakom Runåbergs fröer i verkligheten och botanisera i deras fröhyllor i montern A 12:20. Förutom alla våra favoriter som tex zucchinin Costata romanesco, sallaten Little gem och tomaten Principe Borghese har de även packat med en del nyheter som brytbönan Marona som är en jättefin god sort som är sen med att bilda trådar och tomatnyheten sweet aperitif.

Det är inte helt omöjligt att ni även hittar oss i deras hyllor, i monter A 12:20, letandes efter några påsar extra för säkerhetsskull.


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *