Det kanske ser brutalt ut

Men jag måste begränsa ”Anmores Treasures” De växer alldeles för bra! Sen så behöver jag sticklingar till Earthboxlådorna och till några vänner.
Även  ”Aztek Negro” som är en högväxande coctailtomat måste stoppas och ge sticklingar.
Fördelen med att så tomater så tidigt som jag sådde dem i år, är att när de kommit upp i storlek så är det bara att ta sticklingar och göra nya plantor. De nya sticklingsförökade plantorna får den första blomklasen längre ner på stammen. Nere till vänster står en kruka fattimansginseng ”Codonopsis pilosula”  Det var fel ”Gynostemma pentaphyllum – jiaogulan heter den.
Johannes Wätterbäck

4 Comments

 1. Hejsan!

  Fin blogg 🙂

  Jag har nyligen upptäckt denna "fattigmans ginseng" och letar efter sticklingar. Skulle du kunna tänka dig att skicka en stickling via post? Självklart står jag för porto och besväret 🙂

  Skall läsa vidare på bloggen nu!

  Vänligen
  Albin
  Mentalfrihet.nu

 2. Tack.Det kan jag tänka mig att göra. Just nu lever de ett tillbakadraget liv i sina krukor, men rötterna ser jättefina ut. Så snart de är dags att ta sticklingar från dem så reserverar jag en till dig. Fin sida du har, spännade!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 15 =

sv_SESwedish
%d bloggare gillar detta:
Farbror Grön

FREE
VIEW