Chokladbollar på ghee och kokossocker

Chokladbollar
Chokladbollar på naturliga ingredienser och utan kaffe. Perfekt till barn som ska somna i tid.

Ingredienser
100 g ghee
1,5 dl kokossocker
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 tsk vaniljpulver
2 msk vatten
5 dl ekologiska havregryn
En skvätt salt
Gör så här: Rör i hop ghee och kokossocker. Rör i resten av ingredienserna och knåda degen så att den blir homogen. Forma små runda bollar och rulla dem i pärlsocker. Förvara dem i frysen. Ett tips, blöt händerna när du rullar dem så fastnar sockret bättre.

 

Inlägget är skapat genom ett samarbete med Kung Markatta, ett företag med ekologiska livsmedel.

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.


Våra senaste inlägg

Våra kommande evenemang 24/25

Augusti

September

Oktober

November

December

Våren 2025 (uppdateras löpande)

  • 26/1 Stockholm (Hälsans hus) – endagskurs (info i webbshoppen inom snar framtid)
  • 15 – 16/2 Skinnskatteberg (Färna Herrgård) – Odlingshelg (info webbshoppen inom snar framtid)
  • 23/2 Stockholm (Hälsans hus) – endagskurs (info i webbshoppen inom snar framtid)
  • 8/3 Jakobstad Finland, mer info framöver.

Mer info om evenemangen finns på varje arrangörs sida eller i inlägget:

Föreläsningar och Kurser 2024 – Trädgårdsturné med Johannes Wätterbäck


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *