Chokladbollar på ghee och kokossocker

Chokladbollar
Chokladbollar på naturliga ingredienser och utan kaffe. Perfekt till barn som ska somna i tid.

Ingredienser
100 g ghee
1,5 dl kokossocker
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 tsk vaniljpulver
2 msk vatten
5 dl ekologiska havregryn
En skvätt salt
Gör så här: Rör i hop ghee och kokossocker. Rör i resten av ingredienserna och knåda degen så att den blir homogen. Forma små runda bollar och rulla dem i pärlsocker. Förvara dem i frysen. Ett tips, blöt händerna när du rullar dem så fastnar sockret bättre.

 

Inlägget är skapat genom ett samarbete med Kung Markatta, ett företag med ekologiska livsmedel.

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *