Årets första poddavsnitt – Ny säsong och nya odlingsplaner

Välkommen till årets första avsnitt av Två odlare emellan. I det här avsnittet hamnar vi bland lila grönsakers nyttighet, hur man odlar sötpotatis och allt annat mellan jord och bord. Sara nappar också helt spontant på en ny chiliutmaning och jag förbereder ett vadderat kuvert med en flaska. Vi vill också passa på att välkomna vår huvudsponsor Algomin som kommer höras i årets alla avsnitt. Från och med januari kommer vi sända ett avsnitt i veckan. Välkommen till oss.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  Lyssna på årets första samtal. Vi summerar året som gått och pratar om våra fröbeställningar.

Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Spotify och Acast och Saras och våra hemsidor. Två odlare emellan har också en facebooksida där du kan följa och interagera med oss.

Johannes Wätterbäck

Huvudsponsor

 


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *