Chokladbollar på ghee och kokossocker

Chokladbollar
Chokladbollar på naturliga ingredienser och utan kaffe. Perfekt till barn som ska somna i tid.

Ingredienser
100 g ghee
1,5 dl kokossocker
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 tsk vaniljpulver
2 msk vatten
5 dl ekologiska havregryn
En skvätt salt
Gör så här: Rör i hop ghee och kokossocker. Rör i resten av ingredienserna och knåda degen så att den blir homogen. Forma små runda bollar och rulla dem i pärlsocker. Förvara dem i frysen. Ett tips, blöt händerna när du rullar dem så fastnar sockret bättre.

 

Inlägget är skapat genom ett samarbete med Kung Markatta, ett företag med ekologiska livsmedel.

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.


Våra senaste inlägg

Våra kommande evenemang 2025

Januari

Februari

Mars

  • 4 Årjäng – föreläsning
  • 8 Finland Korsholm – föreläsning
  • 15 Hillared
  • 19 Göteborg (Redbergsteatern) – föreläsning
  • 27 – 30 Stockholm (Nordiska trädgårdar) Besök oss i vår monter och prata odling, vi har böcker och gröna frön med oss.

April

  • 2 Borås

Maj

  • 3 Västerås Björnögården – odlingsdag.
  • 5/5-6/5 Rättvik (Stiftgården) – kurs
  • 28/6 Jönköping – föreläsning

Juni

  • 28/6 Jönköping – föreläsning

Länkar till arrangörernas hemsidor uppdateras löpande. Listan kan även komma att fyllas på med fler evenemang.

Hoppas vi ses!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *