Pepparrotssmör – ett smakrikt tillbehör

Att göra ett smakrikt smör är väldigt enkel och otroligt gott. Grunden är densamma i alla våra smör, men smaksättningarna är helt olika. I detta pepparrotssmör har vi rivit ner färsk pepparrot som vi någon timme innan skördat från en av vår pepparrotspallkrage i skogsträdgården.

Ingredienser

Smör eller Bregott
Örtsalt
Riven pepparrot, antingen från en rot, från tub eller burk.

Gör så här: Lägg valfri mängd smör på en liten skärbräda. Krydda med örtsalt och riven pepparrot. Ta rejält, det är bara gott om det smakar mycket. Servera som tillbehör till middagen eller som pålägg på bröd eller salta kex.

Vill du få fler förslag på smaksatta smör? Kolla in vår samlade lista över olika smör.

Theres Lundén

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Farbror Grön

FREE
VIEW