Farbror Grön erbjuder webbinarier om tomatodling i februari

Under två torsdagar framöver kommer jag anordna webbinarium / föreläsning digitalt om tomatodling. Om du kommer odla tomat detta år och vill ha en massa inspiration, då är detta ett webbinarium för dig.

Under mina 30 odlarår har tomaten alltid haft en särskild plats i min odling. Men inte alltid samma plats. Ibland har den fått leva i växthuset, ibland i krukor utomhus. Vissa år i pallkrage och andra på friland. En del plantor har fått leva inomhus i fönster. Många plantor har jag sått inomhus, medan lika många blivit sådda utomhus. Vissa har jag övervintrat och tagit sticklingar av, medan andra har blivit halshuggna och blivit fyra gånger buskigare.

I webbinariet får du höra om mina äventyr, misslyckanden och framgångar i tomatodlandets konst. Därtill delar jag med mig av lagringstips och mina bästa tomatrecept.

Datum: 11/2 eller 18/2

Tid: 19-20 + efterföljande frågestund

Välkommen till webbutiken och boka en plats till webbinariet om tomatodling!

Vidare under kommande månader kommer jag hålla i flera webbinarier med olika teman, tex vinterodling och maxa din skörd. Ta för vana att titta in i webbutiken då och då, för att se vad vi erbjuder.

Johannes Wätterbäck


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *