Tomatvän hos Bondjäntan

Tomater på ett fat
Takodlade tomater

För några månader sedan fick jag ett mail från en bloggare jag känt väldigt länge och som inspirerat oss så mycket genom åren. Hon heter Johnna Gilljam och driver idag fyra olika bloggar under namnet Bondjäntan. Hon undrade om jag ville bli månadens tomatvän i oktober och jag svarade ja utan att blinka. Senare när jag satt med texten och hade stora problem med att avgränsa den så undrade jag vad jag egentligen givit mig in på. När Theres såg att jag skrivit sju A4sidor om tomater satt hon ner foten och frågade vad jag sysslar med:

-Ska du tortera stackars Johnna med dina tomatknep?
-Det kanske är lite för mycket, det kan jag hålla med om, svarade jag och så kortade jag ner det till bara 6 sidor och kände mig nöjd.

Genom att klicka på länken här nedan kommer ni till inlägget hos Bondjäntan. Välkomna in i min tomatvärld.

Johannes Wätterbäck

https://blogg.land.se/bondjantan/tomater/manadens-tomatvan-farbror-gron/


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Ett svar till ”Tomatvän hos Bondjäntan”

  1. Profilbild för Ewa Lindberg
    Ewa Lindberg

    Du kunde gott ha skickat 7 sidor – det blir aldrig för mycket 😉 Saknar info hur ni fixar fönstertomaterna – krukor, jord, gödning, ohyra, ljus etc. Dessutom undrar jag över min köpta Tiny Tim – de smakade bläää så jag kollade runt på nätet o läste bl a på Runåbergs om en heeelt annan tomat att efter att sorten blivit ”sönderodlad” av handelsträdgårdar har de nu hittat frö från den välsmakande ursprungssorten. Kan det vara samma som hänt med Tiny Tim för med ditt fantastiska sätt att beskriva smaker har jag svårt att tro att det är samma tomat. Mvh Ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *