Tack för alla härliga möten

Under den här hösten och våren har jag åkt land och rike runt och berättat om allt från hur man gör sin egen jord till hur man startar upp stadsodlingar. Det har varit fantastiskt att få dela med mig av mina kunskaper och att få träffa så många intressanta, trevliga och inspirerande människor.

Under kommande höst, vinter och vår har jag redan flera uppdrag på gång, men jag är inte fullbokad.

Välkomna att höra av er att boka föredrag och evenemang av olika slag.

Lättast når ni mig på Johannes@farbrorgron.se

Med vänlig hälsning Johannes/ Farbror Grön

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *