Primula till vår stadsodling

Våren 2011 cyklade jag och min son förbi en villa i Västerås där det verkligen växte ett överflöd av gula primulor. Jag tänkte att jag skulle knacka på och fråga om vi kunde byta några plantor med varandra? Men det drog ut på tiden och inte förrän i år lämnade jag en lapp i brevlådan och frågade om vi kunde byta plantor med varandra. Samma dag ringde May-Lis och sa att hon hemskt gärna delar med sig av sina vackra gula primulor. Hon visade mig runt i hennes och hennes mans härliga trädgård med olika klematisar och 75 rosbuskar och massor av andra växter. När jag åkte därifrån hade jag över 10 st gula primulor i krukor + ett par gula auriklar.
Johannes Wätterbäck

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *