Potatissallad med basilika och parmesan

Potatissallad med basilika och parmesan

jun 1, 2025

Vi älskar potatissallad och tycker att potatissallad passar till så…

Dags för serieodling – fyll på med fler frön!

Dags för serieodling – fyll på med fler frön!

maj 31, 2025

Nu är det dags för serieodling och att så framtidens…

Nu är höstens och vinterns odlingskurser öppna för bokning!

Nu är höstens och vinterns odlingskurser öppna för bokning!

maj 30, 2025

Nu är höstens och vinterns kurser öppna för bokning! Välkommen…

Skörda spenat – så här gör vi

Skörda spenat – så här gör vi

maj 29, 2025

Nu växer spenaten snabbt, och det är hög tid att…

Gödsla vid utplanteringen med pyralidfritt gödsel

Gödsla vid utplanteringen med pyralidfritt gödsel

maj 28, 2025

De senaste åren har det varit lite klurigt att hitta…

Binda upp tomater

Binda upp tomater

maj 24, 2025

Tomater behöver man oftast stödja seller binda upp, vare sig…

Så räddar du yviga gurkväxter sådda för tidigt

Så räddar du yviga gurkväxter sådda för tidigt

maj 21, 2025

Det är inte ovanligt att medodlare runt om i hela…

Den gröna handboken i grönsaksodling

Den gröna handboken i grönsaksodling

maj 18, 2025

I år släppte vi vår andra bok på eget förlag…

Odla tomater i krukor utomhus

Odla tomater i krukor utomhus

maj 17, 2025

Sedan 20 år tillbaka odlar vi tomater i krukor utomhus.…

Så gurkväxter i maj – gurka, melon, squash och pumpa

Så gurkväxter i maj – gurka, melon, squash och pumpa

maj 16, 2025

Nu i mitten av maj är det en perfekt tid…

Distansodla – odla där du inte är

Distansodla – odla där du inte är

maj 14, 2025

Distansodla är ibland det enda alternativet ifall man inte bor…

Farbror Grön i Järvsö ”Stenegård” den 25 maj

Farbror Grön i Järvsö ”Stenegård” den 25 maj

maj 13, 2025

Välkomna till en stunds odlingsinspiration på Stenegård i Järvsö den…

Här kan du önska innehåll till Farbror Grön Premium

Då och då kommer vi ta oss an något av förslagen och skriva en artikel kring ämnet! 


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.