Poddavsnitt om nybörjartips och potatisrecept

Johannes Wätterbäck och Sara Bäckmo

Förra veckan publicerade vi ett poddavsnitt om serieodling, mållor och lätta grödor att odla. En del av avsnittet pratade vi om potatis. Det finns få grödor som man kan göra så mycket olika anrättningar av. Jag vet inte hur många olika läckerheter vi kunde lista tillsammans. Lyssna på avsnittet så får du höra om våra favoritpotatisrätter. Dela gärna med dig av dina bästa potatistips i kommentarsfältet nedan.

”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Acast och Spotify. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.

Sponsring

I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område.

Johannes Wätterbäck
johannes@farbrorgron.se


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *