Picklad rödlök

Picklad rödlök

Picklad rödlök är ett mycket gott tillbehör till i princip vad som helst. Vi använder det helst till halloumiburgare.

Ingredienser
Rödlök 2-3 st
Lag:
1 del 12% ättiksprit (tex 0,5 dl)
2 delar socker (tex 1 dl)
3 delar vatten (tex 1,5 dl)
En skvätt salt
Gör så här: Bland ingredienserna till lagen i en kastrull och låt koka ihop så att sockret löser sig ordentligt. När lagen svalnat något häller man den i en glasburk och fyller på med tunt skivad rödlök. Låt stå i minst 60 minuter innan servering. Förvara i kylskåpet.
Theres Lundén

Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.


Våra senaste inlägg

Våra kommande evenemang 2025

Januari

Februari

Mars

  • 4 Årjäng – föreläsning
  • 8 Finland Korsholm – föreläsning
  • 15 Hillared
  • 19 Göteborg (Redbergsteatern) – föreläsning
  • 27 – 30 Stockholm (Nordiska trädgårdar) Besök oss i vår monter och prata odling, vi har böcker och gröna frön med oss.

April

  • 2 Borås

Maj

  • 3 Västerås Björnögården – odlingsdag.
  • 5/5-6/5 Rättvik (Stiftgården) – kurs
  • 28/6 Jönköping – föreläsning

Juni

  • 28/6 Jönköping – föreläsning

Länkar till arrangörernas hemsidor uppdateras löpande. Listan kan även komma att fyllas på med fler evenemang.

Hoppas vi ses!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *