Pappafilm – vi tar ut honom till stugan

Under flera år har jag lagt ut mina pappafilmer på instagram. Först mycket korta, ca 59 sekunder då instagram inte öppnade upp för längre videos. Idag kan man göra riktigt långa filmer så det har blivit längre filmer med åren, både pappafilmer och odlingsfilmer. Jag kommer nu även lägga upp mina pappafilmer på YouTube, så om du gillar dessa filmer då vet du var du ska leta efter dem. Jag hoppas att mina pappafilmer, hans och mina samtal, kan inspirera och glädja dig.

Pappafilm

Just den här filmen har över 300 000 visningar på instagram och facebook och har nått ut till över 900 000 människor. Förra sommaren, 2021, vi hämtade vi min pappa (blir 96 i september) och tog ut honom till stugan. Pappa blir 96 i september. Han har varit min trygghet, klippa och mitt skydd. Min enda förälder sedan jag var 8 år Med pappa var man aldrig rädd. Han kunde slå ner en ficktjuv, skjuta vildsvin med pilbåge, berätta spontana godnattsagor, åka konståkning som en gud med skutt och piruetter. Han kunde rida, komma på nya maträtter, klä om möbler, sy maskeraddräkter och lösa det mesta. Han brukade läsa 4 böcker i veckan och dricka Portvin i badet. Förra sommaren rullade vi upp honom till stugan och vi drack öl och åt sill med potatis. Vi snackade om det i veckan, när vi hos honom. Att det är dags att ta ut honom till stugan snart. #pappafilm #farbrorgron


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Ett svar till ”Pappafilm – vi tar ut honom till stugan”

  1. Profilbild för Britt-Marie Palmqvist
    Britt-Marie Palmqvist

    Så fin film på två fantastiska män.
    Tänker på min älskade pappa som blev 96 år önskar att jag filmat som du gjort men jag har iallafall spelat in band där han berättat om sin uppväxt på landet .
    Skall med glädje se på dina kommande filmer .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *