Chokladbollar på ghee och kokossocker

Chokladbollar
Chokladbollar på naturliga ingredienser och utan kaffe. Perfekt till barn som ska somna i tid.

Ingredienser
100 g ghee
1,5 dl kokossocker
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 tsk vaniljpulver
2 msk vatten
5 dl ekologiska havregryn
En skvätt salt
Gör så här: Rör i hop ghee och kokossocker. Rör i resten av ingredienserna och knåda degen så att den blir homogen. Forma små runda bollar och rulla dem i pärlsocker. Förvara dem i frysen. Ett tips, blöt händerna när du rullar dem så fastnar sockret bättre.

 

Inlägget är skapat genom ett samarbete med Kung Markatta, ett företag med ekologiska livsmedel.

Johannes Wätterbäck & Theres Lundén

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − elva =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Farbror Grön

FREE
VIEW