ALLMÄNT

Dessa villkor gäller för böcker i webbutiken på farbrorgron.se.

Farbror Grön AB, organisationsnummer 559198-0312, är ett bolag som tillhandahåller odlingböcker, prenumerationer av artiklar mm på webbsidan farbrorgron.se

Du godkänner Villkoren genom betalning på farbrorgron.se. Villkoren kan komma att uppdateras från tid till annan. Vi kommer dock att meddela dig om vi gör väsentliga förändringar som kräver ditt samtycke.

BÖCKER

Farbror Grön AB säljer då och då böcker på farbrorgron.se. Böckerna är skrivna av Theres Lundén och Johannes Wätterbäck, ägare av Farbror Grön AB.

BETALNING

Aktuella priser för respektive bok hittar du på farbrorgron.se. Priser anges inklusive moms. Moms för böcker är 6 %. Farbror Grön AB har rätt att ändra priset för böckerna.

Betalning sker via betalkort och vid registrering av kortuppgifter är du ansvarig för att förse oss med korrekt kontaktinformation, som t.ex. e-postadress, namn och telefonnummer. Vi lagrar inte kortnummer, men dock sådana uppgifter om ditt kort som behövs för att möjliggöra fortsatta månatliga debiteringar samt förenkla framtida köp.

Vi använder Stripe för säkra kortbetalningar. Läs mer om Stripe här: https://stripe.com/se

FRAKT

Farbror Grön AB skickar varje bok manuellt när det finns tid. Det kan därför ta upp till 10 dagar innan boken/böckerna är hos dig som kund. Kontakta oss på kontakt@farbrorgron.se om du tycker det tar allt för lång tid.

ÅNGERRÄTT

Vid köp av böcker på farbrorgron.se har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Kontakta oss på kontakt@farbrorgron.se om du ångrar ditt köp. I ditt mail ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt. Återsänd vara måste vara oanvänd. Vid utnyttjande av ångerrätt står du som kund för returfrakten.

Om du önskat en personlig hälsning i en bok, gäller inte ångerrätten.

Återbetalning sker via Stripe. Summan återbetalas alltid till samma konto som använts vid köpet och snarast möjligt från det att vi har mottagit och godkänt returen. Efter att vi mottagit returen kan det ta 5-10 arbetsdagar innan du kan se beloppet på ditt konto.

REKLAMMATION

Vi besiktigar alla böcker innan de skickas iväg. Skulle en bok ändå vara skadad när den kommer till dig behöver du omedelbart kontakta oss på kontakt@farbrorgron.se så byter vi din skadade bok mot en ny. Om lagret är slut returnerar vi pengarna till dig när vi har mottagit din retur.

Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Information om vår behandling av personuppgifter och om hur vi skyddar din integritet när du använder Tjänsterna finns i vår personuppgiftspolicy.

VILLKORSÄNDRING

Farbror Grön AB har rätt att ensidigt ändra innehållet i Villkoren. Eventuella förändringar träder i kraft tidigast 30 dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig genom att ha hållits tillgängliga på Farbror Grön AB:s webbplats eller kommunicerats på annat sätt. I den mån vi gör väsentliga förändringar i de allmänna villkoren har du som prenumerant rätt att avbryta din prenumeration i förtid.

KUNDSERVICE

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Du når oss via e-post kontakt@farbrorgron.se.


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.