Din varukorg är för närvarande tom!
Kombucha

Våra senaste inlägg
- Så får du stora rabarberplantorAtt kunna skörda mycket rabarber från maffiga plantor är något som många odlare hoppas på. Men inte sällan hör vi om människor som tagit över en trädgård med gamla rabarberplantor och blivit besvikna… Läs mer: Så får du stora rabarberplantor
- Fixa en köksträdgård till semesternFör många är den ultimata sommarkänslan att kunna njuta av egenodlade grönsaker. Men vad gör man om man inte kommit igång med odlingen än – är det för sent? Absolut inte! Här kommer… Läs mer: Fixa en köksträdgård till semestern
- Så får vi läckra och stora sallatsplantorVill du odla sallat som blir riktigt stor, frodig och smakrik? Det handlar inte bara om att så fröna – utan också om hur du planterar plantorna. Vi delar med oss av enkla… Läs mer: Så får vi läckra och stora sallatsplantor
- Spenatpaj med röd pesto-cremeDet här är en underbart god spenatpaj som hela vår familj älskar. Att servera den med pesto-creme och en god sallad gör pajen till en festmåltid man inte vill eller kan sluta att… Läs mer: Spenatpaj med röd pesto-creme
- Potatissallad med basilika och parmesanVi älskar potatissallad och tycker att potatissallad passar till så himla mycket. Det är svårt att välja vilken variant vi tycker är godast men potatissalladen med basilika, parmesan och balsamico eller egen vinäger… Läs mer: Potatissallad med basilika och parmesan
- Dags för serieodling – fyll på med fler frön!Nu är det dags för serieodling och att så framtidens skördar. När vi har sått, planterat om och planterat ut allt, då är det faktiskt dags att börja tänka framåt – och på… Läs mer: Dags för serieodling – fyll på med fler frön!
- Nu är höstens och vinterns odlingskurser öppna för bokning!Nu är höstens och vinterns kurser öppna för bokning! Välkommen in i vår gröna, sköna värld – en värld där odling får vara fri från regler, krav och prestation. Här får du istället… Läs mer: Nu är höstens och vinterns odlingskurser öppna för bokning!
- Skörda spenat – så här gör viNu växer spenaten snabbt, och det är hög tid att börja skörda hos oss. Här berättar vi hur vi brukar skörda spenat – både vad vi lärt oss genom åren och våra bästa… Läs mer: Skörda spenat – så här gör vi
Våra kommande evenemang 2025
Januari
- 19 Alvesta Hotell Rådmannen – Odlingsdag
Februari
- 15-16 Skinnskatteberg Färna Herrgård – Odlingshelg
- 17 Villaägarna bergslagen – Webbföreläsning
- 23 Stockholm Hälsans hus – Odlingsdag.
Mars
- 4 Årjäng – föreläsning
- 8 Finland Korsholm – föreläsning
- 15 Hillared
- 19 Göteborg (Redbergsteatern) – föreläsning
- 27 – 30 Stockholm (Nordiska trädgårdar) Besök oss i vår monter och prata odling, vi har böcker och gröna frön med oss.
April
- 2 Borås
Maj
- 3 Västerås Björnögården – odlingsdag.
- 5/5-6/5 Rättvik (Stiftgården) – kurs
- 28/6 Jönköping – föreläsning
Juni
- 28/6 Jönköping – föreläsning
Länkar till arrangörernas hemsidor uppdateras löpande. Listan kan även komma att fyllas på med fler evenemang.
Hoppas vi ses!
Kommentarer
25 svar till ”Kombucha”
Den är fantastisk! Tack för superrecept! Nu gör vi två satser;)…
Säljer du fortfarande svampar?
Har du fortfarande svampar till försäljning?
Hej! Jag önskar också köpa kombuchasvamp om du har kvar att sälja! =)
Hej! jag är sugen på att köpa kombucha svamp om du fortfarande har bebisar?
Hej! Ha ni fortfarande svamp som jag kan köpa? Hur gå vi till väga? Skicka gärna ett mail på bekräftelse. anette.mattsson@utb.halmstad.se
Hej jag har letat och letat efter en bebis att adoptera. Har du möjligen en bebis i behov av ett nytt hem? maila mig på cecilia.asplund@norrkoping.se
Någon som vet om man kan frysa Kombuchadrycken?
Jag har svampar ifall någon vill ha. Bor i Göteborgsregionen.Någon som vet om man kan frysa Kombuchadrycken?
Jag har svampar ifall någon vill ha. Bor i Göteborgsregionen.Hej! Här finns svampar att hämta för den som önskar brygga hemma.
Orten är Stråtjära i Söderhamns kommun.Hej Camilla!
Har du fortfarande svampar kvar?
Vad har du för pris?
Kan du skicka i så fall? Jag bor i växjö
Vänliga hälsningar LenaHej!
Svampar finns men jag har ingen koll på hur det går att skicka svampen eftersom den bör ha rumstemperatur för att leva. Kom gärna med förslag. Jag tar inte betalt för svamparna men om de ska skickas behöver jag ta betalt för frakten.
Dessvärre vet jag som sagt inte om de överlever en transport.
Kanske någon vet hur man går tillväga en sån gång.
Vänligen Camilla
Hej Camilla! Har du fortfarande svampar kvar ?
Pris? Kan du skicka? Bor i SmålandHej!
Svampar finns men jag har ingen koll på hur det går att skicka svampen eftersom den bör ha rumstemperatur för att leva. Kom gärna med förslag. Jag tar inte betalt för svamparna men om de ska skickas behöver jag ta betalt för frakten.
Dessvärre vet jag som sagt inte om de överlever en transport.
Kanske någon vet hur man går tillväga en sån gång.
Vänligen Camilla
Hej igen �� jag vet inte hur ömtåliga svamparna är, men verkligen sugen på att testa denna. Tror du det går att skickas i en burk, med tidningspapper som "täcke". Tror du på det testar jag jättegärna ��
Hej Lena
Jag är absolut villig att prova om det går. Ska göra mitt bästa för att svampen ska klara resan till dig. Om jag åker och lämnar in den till postbudet så slipper den iaf ligga ute i en postlåda innan den far iväg. Sen är det bara att hoppas att resten av resan inte resulterar i långa och kalla stopp.
Skicka mig dina adressuppgifter plus mailadress så fixar jag det 🙂
Min mail är c.wengelin@gmail.comVänligen Camilla
Lämna ett svar