Föreläsning på Takfarmen den 27 augusti

Sallat på takfarmen 2014 ”Bronze arrowhead”

Föreläsning på Takfarmen

Den 27 augusti kl 13:00 arrangerar jag en föreläsning och visning av Takfarmen1. Anmälan görs på visitvasteras.se

”Föreläsning samt visning av Sveriges största takodling mitt i centrala Västerås. Jag kommer att berätta om hur man utnyttjar plats, bygger egna jordar och om hur man kan förlänga och förtidliga säsongen och massor av tips för både den stora och lilla odlingsytan. Det blir provsmakning av chili, så ta med egen vattenflaska om du är känslig.”

Tid: 27 augusti kl 13
Plats: Stora gatan 39
Pris: 150 kr

I år odlar vi, Christopher och jag på Takfarmen1 för femte året i rad. Genom takodlingen har vi gjort en hel del nya upptäckter och kommit på en hel del intressanta odlingslösningar. Från början var det ett roligt experiment men nu har det också kommit att bli en källa för mängder av underbara egenodlade grödor. Årligen skördar vi mellan 200- 300 kg tomater, 30 kg chilifrukter, några kilo sallat, tomatillos, paprikor, rotfrukter, sötpotatis, rotselleri samt en hel del kryddor, intressanta bladgrönsaker samt blommor. Välkomna upp! Johannes

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *