Odla dill – från sådd till skörd

Odla dill – från sådd till skörd

mar 5, 2022

Det är härligt att odla dill i sin köksträdgård. Hos…

Vinterså perenner till blomsterrabatterna

Vinterså perenner till blomsterrabatterna

mar 1, 2022

Tjoho, nu är det hög tid att öppna fröpåsarna med…

Mikroorganismer – svampmycel och giftfri näring

Mikroorganismer – svampmycel och giftfri näring

feb 27, 2022

Att medvetet använda mikroorganismer i sitt odlade gör många idag…

Grönsaker att så utomhus i februari

Grönsaker att så utomhus i februari

feb 23, 2022

I början av februari brukar vi vanligtvis inte så några…

Vilka chili-sorter ska man välja?

Vilka chili-sorter ska man välja?

feb 21, 2022

Chili finns i många färger, smaker och styrkor och det…

Erbjudande från Gjordnära – startkit för bokashi-kompost

Erbjudande från Gjordnära – startkit för bokashi-kompost

feb 20, 2022

För ca 10 år sedan började vi med bokashi och…

10 års bloggande – hur allt började med Farbror Grön

10 års bloggande – hur allt började med Farbror Grön

feb 19, 2022

Idag är det precis 10 år sedan vi kom ut…

Skogsträdgården fyller 30 år

Skogsträdgården fyller 30 år

feb 15, 2022

I år, den 8 mars, är det precis 30 år…

Fleråriga ätbara lökväxter att odla själv

Fleråriga ätbara lökväxter att odla själv

feb 13, 2022

Lök är en ovärderlig ingrediens i matlagning. I våra odlingar…

Rustika surdegstrekanter – och hur jag räddade en trist deg!

Rustika surdegstrekanter – och hur jag räddade en trist deg!

feb 10, 2022

Vi älskar hembakt och det var dags att testa något…

Odla shiso (bladmynta) – från sådd till skörd

Odla shiso (bladmynta) – från sådd till skörd

feb 5, 2022

I våra odlingar förekommer både vanliga grönsaker och ett flertal…

Marmelad på gyllenbär

Marmelad på gyllenbär

feb 4, 2022

Marmelad på gyllenbär, physalis eller kapkrusbär, kärt barn har många…

Här kan du önska innehåll till Farbror Grön Premium

Då och då kommer vi ta oss an något av förslagen och skriva en artikel kring ämnet! 


Fyll i din mailadress och få en mailnotis varje gång i publicerar en ny artikel.