FLOREA- Vi testar nya frön

FLOREA heter ett nytt svenskt fröföretag som vi kommer att samarbeta med under 2022. Under hösten har vi fört samtal om odling och frösortiment med dess grundare och medarbetare. En bit in i februari slår de upp dörrarna till sin webbshop men redan nu kan du smygkika på deras vackra fröpåsar som är gjorda av återvunna tomatplantor och anmäla dig till deras nyhetsbrev.

Odlarvision

Floreas odlarvision grundar sig i odlarglädje både för den som odlar och för alla som berörs av odlandet. Bortsett från glädjen av att skapa sin egen mat och vara ute i den friska luften, skapar odlandet positivt flow och en större lekfullhet och öppenhet. Likt oss delar FLOREA uppfattningen om att odlandet skänker välbehövliga pauser i livet samtidigt som det ger energi och blir till en plats för kreativiteten att manifestera sig, både i görandet och i njutandet av egenodlade växter. FLOREA vill med sina fröer och instruktioner visa på det enkla och förbehållslösa med att odla, att det finns något för alla.

Det ska bli spännande och intressant att följa med på denna resa med FLOREA ända från start och att testa att odla deras fröer.

Månad för månad kommer vi att presentera några utvalda frön till olika slags växter ur floreas sortiment av grönsaker, blommor och örter och vägleda er i odlandet av dem.

Ni som följt oss ett tag vet säkert redan att vårt mål sedan begynnelsen är, förutom att ha roligt och göra det vi älskar, att hjälpa både nya som äldre odlare att lyckas. Det är så kul att så många inspireras av vårt sätt att odla, våra knep och av vårt odlarliv i stort. Må 2022 bli det bästa odlaråret någonsin!

Redan nu kan du klicka dig in och anmäla dig till nyhetsbrevet på FLOREA. Följ dem gärna även på instagram under namnet floreagarden.

Johannes Wätterbäck

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="Ja tack! " custom_font_size="13px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="no-border-radius has-13-px-font-size has-luminous-vivid-amber-border-color has-text-color has-black-color has-background has-light-green-cyan-background-color" email_field_classes="no-border-radius has-13-px-font-size has-luminous-vivid-amber-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="Klart! Ett e-postmeddelande skickades för att bekräfta din prenumeration. Gå till e-postmeddelandet nu och klicka på ”bekräfta” för att påbörja prenumerationen."]

3 Comments

  1. Varifrån kommer fröerna? Odlade i Sverige? EU?
    Eller kanske varifrån som helst i världen och bara inköpta och distribuerade av den nya fröfirman?

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *