Picklad rödlök

Picklad rödlök

Picklad rödlök är ett mycket gott tillbehör till i princip vad som helst. Vi använder det helst till halloumiburgare.

Ingredienser
Rödlök 2-3 st
Lag:
1 del 12% ättiksprit (tex 0,5 dl)
2 delar socker (tex 1 dl)
3 delar vatten (tex 1,5 dl)
En skvätt salt
Gör så här: Bland ingredienserna till lagen i en kastrull och låt koka ihop så att sockret löser sig ordentligt. När lagen svalnat något häller man den i en glasburk och fyller på med tunt skivad rödlök. Låt stå i minst 60 minuter innan servering. Förvara i kylskåpet.
Theres Lundén

Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *