Pepparrotssmör – ett smakrikt tillbehör

Att göra ett smakrikt smör är väldigt enkel och otroligt gott. Grunden är densamma i alla våra smör, men smaksättningarna är helt olika. I detta pepparrotssmör har vi rivit ner färsk pepparrot som vi någon timme innan skördat från en av vår pepparrotspallkrage i skogsträdgården.

Ingredienser

Smör eller Bregott
Örtsalt
Riven pepparrot, antingen från en rot, från tub eller burk.

Gör så här: Lägg valfri mängd smör på en liten skärbräda. Krydda med örtsalt och riven pepparrot. Ta rejält, det är bara gott om det smakar mycket. Servera som tillbehör till middagen eller som pålägg på bröd eller salta kex.

Vill du få fler förslag på smaksatta smör? Kolla in vår samlade lista över olika smör.

Theres Lundén


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *