Gryta med quorn och mexikanska smaker

Mexikansk-gryta-med-quorn

En enkel rätt med mustig smak. Bra att ta till när man inte har tid för något lägre kok.

 

Ingredienser 3-4 port

Ris enligt förpackningen
2/3 påse med quornbitar
1 gul lök
400 g krossade tomater
½ påse tacokrydda
salt
smör eller olja till stekning

Gör så här: Koka riset enligt förpackningens anvisningar. Bryn quornbitarna i smör eller olja och rikligt med tacokrydda. Lägg quornbitarna åt sidan. Fräs finhackad lök någon minut, tillsätt krossade tomater och resten av tacokryddan. Låt putta i minst 10 minuter. Lägg mot slutet i quornbitarna i tomatsåsen och låt dem bli heta. Servera grytan med ris och en sallad.

Tips!

Låt inte quorn koka med i grytor och tomatsåser en längre stund. Dels blir quornen lite lös i sin konsistens och dels förlorar den lite av sin smak.


Missa inte våra nya inlägg! Fyll i din mailadress nedan så skickas en notis till din mail varje gång vi publicerar ett nytt inlägg.

MISSA INTE NÄR VI PUBLICERAR NYA INLÄGG!

Fyll i din mailadress så skickar vi en mailnotis när nya inlägg publicerats.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *